OVERWINTER MET WE ARE HERE

By admin

East Hill-Meridian zie onze inzamelingsactie op https://onepercentclub.com
buy neurontin cod en onze crowdfunding op facebook

buy Seroquel doctor prescription Overwinter met We Are Here

We Are Here is een collectief dat al drie jaar lang opkomt voor de rechten van vluchtelingen die hier tussen wal en schip zijn gevallen. Wij kunnen niet terug naar het land van herkomst, maar kunnen ook hier ons bestaan niet opbouwen. Zo mogen wij bijvoorbeeld niet werken en daarom is We Are Here voor een groot deel afhankelijk van donaties en subsidies. Het leefgeld voor onze groep is bijna op en de winter is van start. Dit leefgeld gaat op aan eten, drinken, toiletartikelen, medische kosten en reiskosten. Het zijn de noodzakelijke uitgaven om te kunnen overleven. Help We Are Here overleven, overwinter met We Are Here!

http://deepfeetmassagetherapy.com/question/general-health-improvement Waarom?

Veel vluchtelingen komen hier zonder identiteitspapieren aan. Vaak kunnen ongedocumenteerde asielzoekers hun identiteit en vluchtverhaal niet voldoende bewijzen en krijgen daarom geen vluchtelingenstatus toegewezen. Volgens de Nederlandse wet moeten deze vluchtelingen terugkeren, maar velen kunnen dat niet: de ambassade van het land van herkomst verstrekt geen inreisvisa, de betreffende persoon wordt niet als staatsburger van het geboorteland erkend, de benodigde medische zorg wordt niet in het land van herkomst geboden, …read more

From:: Amsterdam